"TriGranit Management Corporation se întoarce pe piaţa centrelor comerciale din România, prin preluarea contractului de property management pentru Atrium Center, primul mall deschis în urmă cu trei ani în Arad (...) Centrul comercial a fost achiziţionat de curând de o companie care aparţine Demján Group", se arată într-un comunicat al TriGranit.

Atrium Center este amplasat în central oraşului şi are 29.500 metri pătraţi, dispuşi pe trei nivele. Mall-ul are 150 de magazine cu branduri internaţionale şi locale, o zonă de entertainment şi wellness, precum şi un cinematograf Cinema City, cu o capacitate de 1.600 de locuri.

Directorul executiv al TriGranit Management Corporation, a declarat în comunicat că în continuare compania îşi va extinde portofoliul în Romania, focusându-se în principal pe Bucureşti.

"Atrium Centers a început dezvoltarea Atrium Center Arad în octombrie 2006. Am trecut prin momente dificile în decursul dezvoltării, însă am reuşit să finalizăm cu succes proiectul şi să-l inaugurăm în martie 2010 în ciuda crizei financiare", a declarat Michael Israeli, managing partener Atrium Centers, dezvoltatorul proiectului.

 

TriGranit Management Corporation a fost fondată în 1994 şi face parte din grupul de firme Demjan, alături de alte încă peste 30 de firme, dintre care TriGranit Development Corporation, care deţine centrul comercial Polus din Cluj-Napoca şi Arcadom, partener în dezvoltarea Atrium Arad. (sursa: economica.net)