Sofino logistics park este dezvoltat pe un teren de 137 ha situate la 32 km de MKAD pe autostrada M-5 (Novoryazanskoye Shosse) lângă orașul Sofino. Parcul logistic va include clădiri de depozite de închiriat și unități build-to-suit de vânzare. Proiectul va fi dezvoltat în mai multe etape: finalizarea primei etape este programată pentru al doilea trimestru din 2014, iar faza finală va fi terminată în 2018. Technopark Sofino LLC este dezvoltatorul și compania care va administra proiectul.

Colliers International a fost numit agent exclusive de vânzări și închirieri pentru spațiile de depozite din Sofino logistics park. Prima etapă a proiectului, care cuprinde construcția a 89.000 mp de spații de depozite este deja în construcție. Această clădire va cuprinde 8 unități egale ca suprafașă, destinate închirierii.

 

Sofino logistics park este cel de-al doilea proiect de dezvoltare industrial al AT Real Estate. Investitorul a dezvoltat cu succes  și Bykovo logistics park, cu 420.000 mp, situat în zona Ramensky lângă Zhukovsky. (sursa: europaproperty.com)