Ana Dumitrache își va aduce din nou contribuția la activitatea CTP în România, începând cu luna ianuarie și se va concentra pe creșterea portofoliului local al dezvoltatorului vizând  atingerea a circa 1,5 milioane de metri pătrați până în 2020 și dezvoltarea accelerată a CTPark Bucharest West. Acest proiect este gândit să devină cel mai mare parc logistic și industrial din Europa de Est, transformând astfel România în cel mai mare nod industrial și logistic din regiune.
“Atât eu, cât și echipa CTP Romania și partenerii noștri suntem încântați de revenirea Anei în companie, revenire ce  are loc într-un moment crucial pentru CTP, odată cu finalizarea cu succes a  procesului de reorganizare. Ea ne-a sprijinit încă de la începutul operațiunilor noastre în România, când lucra în cadrul filialei locale a Erste Bank. În perioada anterioară petrecută la CTP, Ana Dumitrache a contribuit la creșterea portofoliului companiei, la contractarea de  noi clienți și a coordonat toate activitățile financiare. Ana se întoarce acum la conducerea CTP Romania, într-un moment în care atât compania, cât și piața imobiliară locală traversează o perioadă de expansiune. Calitățile sale de lider, determinarea și cunoașterea profundă a pieței vor contribui la creșterea performanțelor CTP în România și sunt convins că împreună vom reuși să stabilim noi recorduri pe acest segment”, a declarat Remon Vos, CEO al CTP.
În timpul primului mandat al Anei Dumitrache în cadrul CTP, dezvoltatorul a înregistrat rezultate excelente: în 2017, portofoliul național de spații logistice a crescut cu 73%, iar rata de neocupare a spațiilor pregătite pentru a fi închiriate a fost sub 3%. 
“Mi-a plăcut activitatea mea anterioară în cadrul CTP și sunt nerăbdătoare și fericită să revin, mai ales într-un moment atât de special al dezvoltării companiei în România, având în vedere că CTP a atins o bornă importantă la nivel de portofoliu. Perioada pe care am petrecut-o în cea mai importantă companie de consultanță imobiliară din lume a fost o oportunitate extraordinară, care mi-a oferită o viziune completă, de 360 de grade, asupra industriei imobiliare atât la nivel național, cât și internațional. Astfel, revin acum la CTP cu un know-how aprofundat și cu planuri și obiective mari”, a spus Ana Dumitrache, Country Head al CTP Romania.
 

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 90 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 850.000 m² suprafață închiriabilă situată în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda. (sursa: CTP)