Shonn, în calitate de consultant senior, concentrându-se pe strategia de afaceri și gestionarea contului pentru afacerea în creștere a piețelor de capital, va lucra, de asemenea, la dezvoltarea altor linii de afaceri noi pentru firmă.

“Venirea lui Christopher Shonn, unul dintre cei mai experimentați consultanți internaționali în sectorul imobiliar din România, este o reconfirmare a strategiei AY de a atrage profesioniști de cel mai înalt nivel, care să-și pună experiența la dispoziția clienților noștri. Va fi un mentor extraordinar pentru tinerii profesioniști din echipă și un ajutor important pentru celelalte linii de business”, declară David Canta, Managing Partner Avison Young București.

Un veteran al industriei imobiliare comerciale din Europa Centrala si de Est, Christopher Shonn a lucrat ca consultant imobiliar, manager de active, dezvoltator si manager imobiliar in Romania din 1996, in cadrul Colliers International, Argo Capital Management și Erste.

Shonn deține o diplomă de licență în managementul afacerilor și economie internațională de la Universitatea Rider din New Jersey din SUA. (sursa: angajatorulmeu.ro)