Parametrii de evaluare includ numărul și aspectul rastelurilor pentru biciclete, măsurile de securitate, vestiarele, numărul de dulapuri și dușuri dedicate bicicliștilor și serviciile oferite bicicliștilor, cum ar fi stația de reparații a bicicletelor, accesul la un atelier de reparații pentru biciclete și la servicii de spălătorie.

"Dorim să încurajăm utilizarea formelor alternative de transport, care au numeroase beneficii pentru ocupanții clădirii, pentru sănătatea și bunăstarea acestora, precum și pentru mediul înconjurător. Obținerea certificării Gold ActiveScore este o mare realizare pentru noi, după obținerea certificării BREEAM in Use Outstanding la începutul anului.

Vom continua această cale stabilind standardele pieței din România pentru promovarea unui stil de viață mai sănătos pentru chiriașii de birouri, reducerea emisiilor de Carbon și crearea unor proiecte imobiliare mai verzi", a comentat David Hay, fondator și CEO of ADD Value Management SRL.

Avantajele de a avea un club de ciclism în clădire

America House a înființat un club comunitar de ciclism deschis angajaților care lucrează în clădire și care împărtășesc pasiunea pentru ciclism și se bucură de călărie împreună, pentru a găsi fie un partener de navetă, fie unul de exerciții fizice atunci când folosesc bicicleta sau trotinetăul. Există multe avantaje ale aderării la un club de ciclism, cum ar fi beneficiile pentru sănătate, sociale și de mediu.

Ciclismul este o modalitate excelentă de a îmbunătăți starea fizică și bunăstarea oamenilor. Poate ajuta angajații corporatiști, cu activități de birou să piardă în greutate, să-și întărească musculatura, să-și stimuleze sistemul imunitar, să-și scadă tensiunea arterială și să-și reducă riscul bolilor cronice prin naveta cu bicicleta. Ciclismul poate îmbunătăți, de asemenea, sănătatea mintală prin ameliorarea stresului, anxietății și depresiei.

Prin aderarea la un club de cicliști, angajatorii chiriașilor pot contribui la protecția mediului și la promovarea unui stil de viață sustenabil. Deoarece ciclismul este un mod ecologic de transport la birou, care reduce poluarea aerului, emisiile de gaze cu efect de seră și zgomotul.

 

 

America House este o clădire landmark de birouri clasă A, situată în inima Bucureștiului, în CBD, în Piața Victoriei. Are o suprafață totală de 28.806 mp de birouri clasa A și spații comerciale prime, repartizate pe 8 etaje supraterane și parter, 360 de locuri de parcare situate în cele 3 niveluri de parcare subterană și cea exterioară.

Recent, America House a finalizat un proces de renovare și modernizare în valoare de 10 milioane de euro. America House oferă spațiu pentru creativitate și inovație și îmbunătățește bunăstarea generală și starea de bine a angajaților care lucrează în ea.

Chiriașii America House sunt importante companii internaționale și locale, de la corporații multinaționale de prestigiu, care aici și-au stabilit sediul în România, precum MasterCard, Cisco, Intesa Sanpaolo Bank, McDonalds, OLX, Funcom, Egis până la jucători locali importanți precum Bursa de Valori București. America House este, de asemenea, sediul Ambasadei Japoniei și a companiei Fortim Trust Advisors, membră a BNP Paribas Real Estate Alliance, care oferă servicii de administrare a proprietății.

Clădirea are o sală de gimnastică World Class recent renovată de 1.500 mp, suporturi pentru biciclete, dușuri și vestiare pentru bicicliști, stații de încărcare a mașinilor electrice (așa cum este detaliat mai sus).