Pipera Plaza este o combinatie intre strip mall si galerie comerciala si are printre chirias Sportisimo, care va deschide prima locatie din Romania in acest centru comercial, iar Starbucks si Lidl au inaugurat in cadrul acestui proiect cele mai mare locatii din Romania.

 

De asemenea, TipTop a lansat un concept nou, in stil frantuzesc, adaptat cerintelor pietei. De asemenea, PetMag deschide prima locatie de peste 400 mp din cadrul retelei de magazine.

 

Din luna septembrie s-au deschis Lidl, Old Barber Shop, Wine Republic, CTS Corner, Cataleya, Flormar, 5asec, Sensiblu, ZOOT, dm, Takko Fashion, Pepco, Starbucks, SaladBox, Dinner Food, Pizza Bonita, Petit Gaulois, Soup-Up, Uncle John by Old Brick Pub, Tip Top si 5togo, iar din luna noiembrie, brandurile JYSK, Sportisimo, PetMag concept store si Deichmann vor deschide de asemenea magazine in Pipera Plaza.

 

“In viitor intentia noastra este de a organiza evenimente de weekend. Vom organiza petreceri de cooking, evenimente sportive pentru copii si familiile din cartier, cum ar fi street basket sau concurs de biciclete”, dezvaluie Marius Ivan, co-owner Pipera Plaza. (sursa: wall-street.ro)