"Pana in prezent am vandut 40 de apartamente in complexul Doamna Ghica Plaza si 20 in Green Vista Residence. Repozitionarea proiectelor precum si relansarea vanzarilor, au fost insotite de investitii suplimentare in ambele proiecte rezidentiale, investitii care au vizat economii de costuri pentru locatarii deja existenti (electricitate, gaz, intretinere etc), apartamente cu finisaje de inalta calitate in diverse optiuni, la alegerea cumparatorului, securitate, precum si diverse beneficii colaterale, cum ar fi locuri de joaca pentru copii si spatii verzi. Investitiile vor continua si in viitor, deoarece ne propunem sa cream pentru potentialii cumparatori o oferta de nerefuzat", a declarat, intr-un comunicat, Iulian Calin, director general, Alpha Real Estate Service, scrie Mediafax.

 

Compania a preluat in urma cu mai putin de un an management ansamblului rezidential Doamna Ghica Plaza si de cateva luni a preluat Green Vista Residence. "Consideram ca ajustarea preturilor la conditiile actuale din piata, impreuna cu o strategie de marketing aferenta, sunt factori cheie pentru succesul celor doua proiecte pe care Alpha Real Estate Services paria la inceputul acestui an", apreciaza reprezentantii firmei.

 

Green Vista Residence este situat in nordul Bucurestiului, in Pipera, langa Padurea Tunari. Complexul are de 258 de apartamente de 2, 3, 4 camere si 6 penthouse-uri, locuri de parcare subterane si supraterane, loc de joaca si zone verzi pentru relaxare, in cadrul a 6 cladiri dezvoltate pe 9.130 mp de teren (2 cladiri fiecare cu 10 etaje si 4 cladiri, fiecare cu 9 etaje).

 

Doamna Ghica Plaza, dezvoltat de mai multi oameni romani, este situat in partea de nord-est a Bucurestiului, in Pantelimon. Complexul este format din 9 blocuri (4 blocuri de 4 etaje, 4 blocuri de 16 etaje si 1 bloc de 24 etaje), cu peste 600 de apartamente.

 

Alpha Real Estate Services, cunoscuta pana recent ca Alpha Astika Akinita Romania, este o filiala a Alpha Astika Akinita AE Grecia, companie listata la Bursa din Atena. Firma, parte a grupului grec Alpha Bank, detine deja un portofoliu important de clienti, care actioneaza in toate segmentele pietei imobiliare, detinand proprietati cu o valoare de peste 100 de milioane de euro. Alpha Bank a preluat recent, printr-un vehicul de investitii, si complexul Asmita Gardens din zona Vacaresti din Bucuresti. (sursa: wall-street.ro)