Prima fază a proiectului, AFI TECH PARK 1, urmează să fie livrată în primul trimestru din 2018 şi va oferi 20.000 de metri pătraţi închiriabili de spaţii de birouri moderne.

 

„După finalizarea de succes a celor cinci clădiri de birouri din AFI Park, AFI Europe România se concentrează pe un nou proiect de birouri în Bucureşti, care va răspunde cererii tot mai mari de spaţii venită din partea companiilor multinaţionale care doresc să aibă sediul aproape de centrul oraşului. Chiriaşii din AFI TECH PARK vor beneficia de diferite facilităţi şi servicii, având 4.000 mp de spaţii comerciale la parterul clădirilor de birouri şi fiind situat vizavi de Vulcan Retail Park şi centrul comercial Liberty aflat la 300 de metri distanţă”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

 

AFI TECH PARK va avea 2 clădiri de clasa A de înălţime redusă şi un turn de birouri, înconjurate de multe spaţii verzi, cu o  piaţetă centrală şi grădini.

Grupul israelian AFI Europe detine in Romania Centrul comercial AFI Palace Cotroceni si AFI Ploiesti, precum si proiectul de birouri AFI Park din Bucuresti. (Sursa: zf.ro)