Această vânzare este considerată cea mai mare tranzacție din 2020 pe piața imobiliară din România. Echipa, coordonată de partenerul Claudia Chiper, în calitate de șef al cabinetului Wolf Theiss Banking & Finance din România, a consiliat băncile în toate etapele tranzacției, inclusiv structurarea tranzacțiilor, due diligence, redactarea tuturor documentelor de finanțare, negocierea și închiderea cu succes a finanțarea.

Ca urmare a acestei tranzacții, grupul AFI Europe, cel mai important grup de investiții și dezvoltare imobiliară care operează în Europa Centrală și de Est (cu accent pe dezvoltarea de proiecte comerciale și rezidențiale la scară largă) a finalizat preluarea a patru proiecte de birouri NEPI Rockcastle .

"Suntem extrem de incantati ca am avut ocazia sa sprijinim creditorii in finalizarea acestei finantari de referinta, care reprezinta una dintre cele mai mari tranzactii imobiliare ale anului de pana acum pe piata din Romania. Echipa noastra dedicata de avocati a avut placerea de a lucra in stransa colaborare cu echipe de profesionisti din partea fiecarei banci, avand o extraordinara intelegere comerciala a proiectului. Cooperarea a fost esentiala pentru succesul acestui proiect", a declarat Claudia Chiper, Partener Wolf Theiss si coordonator al echipei de Banking & Finance din Romania. (sursa: Wolf Theiss)