Clădirea, bine conectată la transportul public a fost livrată în 2001. Aceasta este închiriată către Nexans, care ocupă 88% din suprafață.

 

În această tranzacție, cumpărătorul a fost asistat juridic de către Prud’homme & Baum, iar vânzătorul  de către Thibierge.

AEW Europe este unul dintre cele mai importante companii de management imobiliar și investiții din Europa. Împreună cu  AEW Capital Management în Statele Unite și Asia , AEW Europe și subsidiarele sale - AEW Europe LLP, NAMI - AEW Europe și AEW Europe SGP – formează o platformă imobiliară globală având în administrare proprietăți în valoare de peste 38 miliarde de euro (dintre care 17,8 miliarde numai în Euroa).

AEW are peste 30 de ani de experiență în managementul de fonduri imobiliare și mandate instituționale separate, cu 500 de angajați în 14 locații din întreaga lume, printre care sedii în Boston, Londra, Paris și Singapore. Strategiile de investiții inovatoare ale AEW sunt bazate pe studii și controlate riguros în ceea ce privește riscurile, cu implementarn rețeaua extinsă de birouri locale.

AEW primește constant premii ale industriei ca recunoaștere a performantei în investișii și aderența la principiile sustenabilității. este membră fondatoare a grupului de manageri de top ai fondurilor imobiliare care aplică standardele "Green Rating" ale Bureau Veritas  portofoliului său de investiții europene și o semnatară a Principiilor de Investiții Responsabile ale Națiunilor Unite. Compania este de asemenea și un membru activ al Asociației Europene a Investitorilor în Fonduri Imobiliare Nelistate (INREV) și portofoliul său este evaluat de către Investment Property Databank (IPD). AEW Europe este o subsidiară a Natixis Global Asset Management, unul dintre cei mai mari 15 asset manageri din lume.(sursa: AEW Europe)