AEW Europe a înregistrat recent creșteri de fonduri semnificative, iar Raphael Brault va fi responsabil de investiția și managementul acestor fonduri, precum și de dezvoltarea continuă a platformei AEW Europe. Jean Lavieille, Deputy Chief Investment Officer, se va retrage din cadrul AEW Europe în anul 2014, dar va continua ca Senior Adviser al companiei și ca membru al Comitetului de Investitii. Acesta va lucra cu Raphael Brault pentru a asigura o tranziție ușoară a managementului fondurilor de la Paris.

Această numire confirmă angajamentul AEW Europe de a crește continuu platforma sa instituțională, incluzând fondurile și conturile separate, pe lângă platforma de private equity administrată de Russell Jewell la Londra. Raphael Brault se alătură echipei după ce anterior a lucrat la Acofi-Alms, unde a lansat platforma de fonduri de datorii a firmei și a petrecut 12 ani în cadrul Morgan Stanley din Paris.

Rob Wilkinson, Chief Investment Officer în cadrul AEW Europe a comentat: “Sunt încântat că Raphael ni se alătură. El aduce cu sine o cunoaștere profundă a piețelor imobiliare europene.” Christian Delaire, Chief Executive Officer în cadrul AEW Europe a adugat: “Numirea lui Raphael demonstrează angajamentul nostru de a crește platforma noastră instituțională în Europa prin fondurile și conturile nostre separate.”

AEW Europe este unul dintre cele mai importante companii de management imobiliar și investiții din Europa. Împreună cu  AEW Capital Management în Statele Unite și Asia , AEW Europe și subsidiarele sale - AEW Europe LLP, NAMI - AEW Europe și AEW Europe SGP – formează o platformă imobiliară globală având în administrare proprietăți în valoare de peste 38 miliarde de euro (dintre care 17,8 miliarde numai în Euroa).

 AEW are peste 30 de ani de experiență în managementul de fonduri imobiliare și mandate instituționale separate, cu 500 de angajați în 14 locații din întreaga lume, printre care sedii în Boston, Londra, Paris și Singapore. Strategiile de investiții inovatoare ale AEW sunt bazate pe studii și controlate riguros în ceea ce privește riscurile, cu implementarn rețeaua extinsă de birouri locale.

 

AEW primește constant premii ale industriei ca recunoaștere a performantei în investișii și aderența la principiile sustenabilității. este membră fondatoare a grupului de manageri de top ai fondurilor imobiliare care aplică standardele "Green Rating" ale Bureau Veritas  portofoliului său de investiții europene și o semnatară a Principiilor de Investiții Responsabile ale Națiunilor Unite. Compania este de asemenea și un membru activ al Asociației Europene a Investitorilor în Fonduri Imobiliare Nelistate (INREV) și portofoliul său este evaluat de către Investment Property Databank (IPD). AEW Europe este o subsidiară a Natixis Global Asset Management, unul dintre cei mai mari 15 asset manageri din lume.