Banu Antonache Office Building are o suprafață închiriabilă de 4.500 metri pătrați și a fost livrată în anul 2006, printre cei mai importanți chiriași ai clădirii numărându-se Opel, DTZ Echinox și BNP Paribas Group.

”Clădirea Banu Antonache Offices a devenit o clădire de birouri de tip boutique, extrem de solicitată, ceea ce explică nivelul ridicat de retenție a chiriașilor existenți și gradul de ocupare al clădirii, de 100% (…) structura solidă a contractelor de închiriere și amplasarea excelentă a clădirii, în mijlocul zonei Floreasca, au determinat interesul bancilor în refinanțarea proprietății”, a declarat David Hayward, CEO al Adval Asset Management.

După această refinanțare, planul Adval este atragerea de parteneri interesați să investească pe piața de birouri din București, cu scopul de a construi un portofoliu semnificativ de proprietăți comerciale în regiune.


În 2014, managementul Adval a preluat un portofoliu de proprietăți pe care compania îl administrase timp de 6 ani. În ultimii doi ani, Adval a  investit fonduri proprii și a administrat portofoliul în mod activ, în paralel cu vânzarea unor proprietăți și cu restructurarea sau refinanțarea creditelor.

Tot în acest an, JLL a mai securizat un credit pentru Adval pentru refinanțarea clădirii de birouri Cascade.

Adval Asset Management este o companie independentă românească de management în domeniul imobiliar, înființată și deținută de o echipă cu expertiză în managementul activelor imobiliare, managementul afacerilor, banking comercial și de investiții, dezvoltare imobiliară, finanțare și marketing. Cu active de peste  100 milioane de euro (98.000 metri pătrați)  în administrare, Adval este lider pe piața de management al proprietăților imobiliare din România. (sursa: profit.ro)