“Anul 2013 se dovedeste a fi mult mai dinamic fata de aceeasi perioada a anului trecut”, a declarat Alina Necula, head of marketing & sales Adama.

Luna mai a adus finalizarea stocului la unitatile de doua camere din proiectul rezidential Evocasa Armonia, dezvoltat de Adama in cartierul Titan din Bucuresti. Ansamblul ajunge astfel la un grad de vanzare de 90%, prima faza a proiectului cuprinzand un total de 262 de apartamente, amplasate in doua cladiri de cate 13 etaje.

In urma epuizarii stocului de apartamente cu doua camere, in Evocasa Armonia mai sunt disponibile apartamente de una si trei camere si penthouse-uri.

Adama mai dezvolta in zona Titan noile faze ale ansamblurilor Edenia Titan si Evocasa Optima. Noile apartamente vor fi finalizate si livrate in toamna acestui an, 25% din fiecare proiect fiind deja vandut inca din faza de constructie.

Si alte ansambluri rezidentiale inregistreaza vanzari bune in aceasta perioada. Spre exemplu, complexul Asmita Gardens, aflat in insolventa, a vandut in luna aprilie 21 de apartamente cu o valoare totala de peste 2,5 milioane de euro.

Adama este activa in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia.  Compania a construit pana in prezent peste 1.500 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in Bucuresti (Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta), Ploiesti (Evocasa Orizont), Bacau (Evocasa Completa), Brasov (Evocasa Viva), Iasi (Copou Bellevue) si Cluj. Numarul unitatilor vandute pana acum se ridica la peste 1.000. (sursa: dailybusiness.ro)