Prima clădire din Green Court, cu o suprafață închiriabilă de 19.500 de mp, a fost vândută tot companiei Globalworth, care deține cea mai mare suprafață de spații de birouri din România, pentru suma de 42 de milioane de euro. Pentru cea de-a doua clădire, cu o suprafață închiriabilă de 18.000 mp, Globalworth ar putea plăti un preț similar.

 

La începutul lunii septembrie, Skanska a finalizat cea de-a doua clădire din cele trei ale proiectului Green Court din nordul Bucureştiului, o investiţie de 33 de milioane de euro. Gradul de închiriere este de 72%, însă până la finele anului aceasta va fi 100% închiriată. Printre chiriaşi se numără Carrefour, Addeco şi Sanofi.

 

Lucrările la cea de-a treia clădire din proiectul Green Court au avansat până la etajul cinci. Imobilul va fi finalizat în luna iunie a anului viitor. Green Court Bucharest este alcătuit din trei clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 52.000 mp. Prima clădire a proiectului a fost inaugurată la finele anului 2014 și acum este închiriată în totalitate. Proiectul este construit pe un teren pe care Skanska l-a cumpărat cu 17 milioane de euro de la o firmă controlată de omul de afaceri Gabriel Popoviciu.

 

Tot luna trecută, Skanska a anunțat că a cumpărat o parcelă de peste 21.000 mp din terenul fostei fabrici Pumac, unde va construi tot clădiri de birouri. (sursa: economica.net)