Pe primul loc ca pondere se afla birourile de clasa A, cu un procent de 43% din volumul total al relocarilor, urmate de birourile de clasa -A si B+, cu un procent de 26% si pe locul trei cele de clasa B, cu 21%. Vilele au obtinut un procent de doar 7% din totalul relocarilor.

„Cele mai multe spatii alese pentru relocare se afla in cladiri de clasa A si B, ceea ce inseamna ca acestea au devenit spatii affordable, pe care si le pot permite mai multe categorii de companii. Este un lucru bun pentru piata, pentru ca acest fenomen demonstreaza ca, din acest an, printre criteriile de selectie ale clientilor revine si calitatea, nu doar costurile, ceea ce este un semn incurajator si pentru developeri”, declara Alexandru Petrescu, managing partner Esop Consulting l CORFAC International.

 

Printre cladirile de clase superioare in care s-au facut mai multe tranzactii in acest an, fiind alese de mai multi chiriasi se numara CSDA Siriului, West Gate, Afi Business Park, Monolit Square, CDG Plaza si Arion Green. (sursa: dailybusiness.ro)