Nu ați prefera să tăiați ultima sarcină de pe lista zilei și să vă salutați din mers cu CEO-ul spre ieșire?

 

La urma urmei, biroul este mai mult decât un loc de a petrece timpul de la nouă la cinci, de luni până vineri - ar trebui să fie un loc care vă ajută să reușiți! Mediul de lucru este direct legat de performanță și de conexiunea cu ceea ce reprezintă cultura companiei.

 

Iată partea dificilă: Cum poate fi proiectat un spațiu pentru a beneficiade el în mod optim fiecare tip de persoană, rol și stil de lucru?

 

Nu există un spațiu unic cu beneficii pentru toți

Inițial considerat rezolvarea pentru lucrul în cubiculele izolate, spațiul de tip open space este foarte popular datorită numeroaselor sale beneficii.

 

Este o utilizare eficientă și economică a spațiului. Mai important, inspiră din punct de vedere vizual un sentiment de transparență corporativă, camaraderie printre colegi și o apreciere a contribuției fiecărei persoane la scopul mai larg al companiei. Astăzi, aproape 70% dintre angajații americani lucrează într-un mediu deschis pentru a spori colaborarea.

 

După cum s-a dovedit, zgomotul și mișcarea asociate acestei colaborări pot fi supra-stimulative, făcând concentrarea dificilă și intimitatea inaccesibilă. Acest lucru poate duce la stres și la scăderea productivității.

 

Chiar și așa, companiile cunoscute pentru cultura lor inovatoare încă gravitează spre designul biroului deschis din punct de vedere estetic. Dar aici, la Quicken Loans și familia companiilor noastre (FOC), ne place să facem un mix. Nu numai pentru a crește productivitatea, ci și pentru a oferi membrilor echipei mai mult control asupra mediului lor de lucru.

Soluția adevărată este un birou echilibrat.

Aici se petrece magia. Înțelegerea modului în care diferite spații dintr-un birou echilibrat pot sprijini anumite moduri de lucru este cheia maximizării eficienței acestora. Faceți acest lucru prin crearea de spații cu diferite setări specifice fiecărei sarcini.

Amenajare de tip hub

6 Workspace Settings Designed to Boost Success - Quicken Loans Zing Blog

Conceptul de bază al unui birou deschis este un spațiu mare, plin de stații de lucru. Aici, sunteți înconjurat de activitate în orice moment și foarte accesibil pentru colegii care doresc să vorbească. Vestea bună este că astfel colaborarea autentică înflorește în aceste conversații relaxate.

 

În timp ce puteți realiza o mulțime de sarcini diferite în acest tip de amenajare, există foarte puțină intimitate. Companiile care acordă prioritate transparenței și angajamentului consideră adesea acest design drept cea mai bună reprezentare vizuală a culturilor lor.

Amenajare tip capsulă

6 Workspace Settings Designed to Boost Success - Quicken Loans Zing Blog

 

Unii oameni însă preferă să lucreze într-un cubicul. Poate că nu tot timpul.

Aceste insule semi-retrase permit concentrarea și conversațiile confidențiale atât vizual, cât și acustic. Probabil și mai important, ele oferă o intimitate sporită pentru acele activități de stimulare a creativității, care uneori pot părea incomode.

Amenajări tip enclavă

6 Workspace Settings Designed to Boost Success - Quicken Loans Zing Blog

Un hibrid al amenajărilor deschise și închise, o enclavă este un birou de grup împărțit de câțiva dintre cei mai apropiați membri ai echipei tale. Acest spațiu mai mic motivează relaționarea și un ciclu de lucru intuitiv, ceea ce înseamnă că tu și colegii tăi puteți crea un ritm natural de colaborare și concentrare individuală.

Amenajare colaborativă

6 Workspace Settings Designed to Boost Success - Quicken Loans Zing Blog

Gândiți-vă la sala de conferințe - o masă centrală, înconjurată de scaune, amenajată deliberat pentru o conversație colaborativă. Cu excepția faptului că această amenajare nu se limitează la camere private. Poate fi amplasat în diferite zone și pe rute de trafic intens, astfel că este mai ușor să găsiți un spațiu pentru acea întâlnire lungă pe buget sau pentru consultarea rapidă a echipei.

Spații de tip lounge

6 Workspace Settings Designed to Boost Success - Quicken Loans Zing Blog

Să serviți o cafea în timp ce discutați cu liderul echipei dvs. sună destul de cool, nu? Mult mai puțin intimidant decât rezervarea oficială a unei întâlniri în sala de conferințe. Aranjamentele confortabile la periferia unui spațiu de lucru sprijină o socializare mai autentică și mărește nivelul de confort al membrilor echipei.

 

Amenajare tip seminar

6 Workspace Settings Designed to Boost Success - Quicken Loans Zing Blog

Cu scaune confortabile, această amenajare permite prezentări, traininguri și alte evenimente. Deși nu suportă un stil de lucru activ, în sine, un spațiu de tip seminar servește, în cele din urmă, investiției companiei dvs. în dezvoltarea carierei echipei. Furnizarea de educație continuă pentru forța de muncă poate spori performanța și dedicarea angajaților. Este o situație care aduce câștig ambelor părți.

 

Sursa: quickenloans.com/blog/