Compania va angaja de asemenea 50 de angajați pentru noul său birou, care va fi găzduit de Moldova Center, o clădire de clasă A situată în partea centrală a orașului.

Noul centru de dezvoltare se va deschide începând cu luna august, iar până la sfârșitul anului, 3Pillar Global intenționează să angajeze 50 de ingineri noi și specialiști IT, care vor adăuga celor 450 de angajați din Cluj-Napoca și Timișoara.

'Am ales Moldova Center pentru facilitățile pe care le poate oferi angajaților noștri, dar și posibilităților de extindere. După modelul centrelor din Cluj-Napoca și Timișoara, ne așteptăm ca biroul deschis la Iași să crească exponențial în următorii ani. Amplasamentul foarte bun și accesul facil din diferite zone ale orașului au contat de asemenea foarte mult. Nu în ultimul rând, este una din primele clădiri de birouri care a adoptat cele mai noi tehnologii în materie de ergonomie și ecologie, având certificarea de clădire verde BREEAM Very Good', menționează David DeWolf, CEO-ul companiei.

Compania americană a anunțat anul trecut planurile sale de extindere a operațiunilor în România și în regiune. Iași a fost ales de conducerea companiei, care a avut în vedere următorii factori: prezența unui centru universitar și a unui număr mare de absolvenți cu educație IT, nivelul de pregătire și disponibilitatea acestora pe piața muncii, posibilitățile de extindere a operațiunilor și infrastructura orașului. (sursa: wall-street.ro)