Cerere rapidă

Cereți ofertă de la birourile selctate. Click pe imagine pentru a adăuga mai multe birouri.

Birouri selectate:
Niciun birou selectat.
(m2) (m2)

Filtru clădire birouri

Chirie (€ /m2/lună)

-

Spațiu de birouri (m2)

-

Cost staţie de lucru (db)

-

Număr staţii de lucru

Știri conexe

Adval Asset Management refinanțează clădirea de birouri Banu Antonache din București

Adval Asset Management, cu suportul echipei Capital Markets a JLL România, a securizat un credit de 6,7 milioane de euro pentru refinanțarea clădirii de birouri Banu Antonache din București.

Citește mai mult »

Clădirea Cascade Offices din București primește o refinanțare de 6 milioane de euro

Compania Adval Asset Management a contractat un credit de 6 milioane de euro pentru refinanțarea clădirii de birouri Cascade Offices din București, potrivit companiei de consultanță imobiliară JLL România.

Citește mai mult »

Alpha Bank a preluat clădirea de birouri Cubic Center, cel mai puțin performant activ imobiliar din portofoliul familiei Patriciu

Clădirea de birouri Cubic Center, construită de omul de afaceri Dinu Patriciu, a fost preluată de Alpha Bank, în contul datoriilor. Clădirea este ocupată doar în proporție de 31%, printre chiriași fiind Agricover, Promidea, Nexte Bank, Patria Credit și Luatel.

Citește mai mult »

Dinu Patriciu a vandut un proiect de birouri din Berlin unei companii germane de investitii

Compania germana de investitii Real IS Investment a cumparat de la Dinu Patriciu un complex de birouri pe care omul de afaceri roman il detinea in Berlin, cumparat in 2006-2007.

Citește mai mult »

PayPoint a inchiriat 500 mp in Romana Offices din Bucuresti

PayPoint Romania a inchiriat 500 de mp de birouri in cladirea Romana Offices din Bucuresti, cladire detinuta de Dinu Patriciu Global Services, a anuntat Colliers International, compania care a intermediat tranzactia.

Citește mai mult »