Cele mai recente etape importante privind expansiunea internațională:

 

- 2013 = începutul operațiunilor pe piața din Turcia

- 2014 = începutul operațiunilor în Indonezia și Tailanda

 

Din anul 2006 ATALIAN operează în România, având o acoperire națională și capacitatea de a livra servicii complete de Facilities Management: mentenanță tehnică, eficiență energetică, curățenie, amenajare spații verzi, deszăpezire, servicii de recepție, pază etc.

 

 

 

Diana Ionescu, Director Departament Comercial

 

 

În tot ceea ce facem, scopul nostru este de a furniza soluții care permit clienților noștri luarea unor decizii inteligente și livrarea unor rezultate eficiente. În acest fel, clienții noștri pot să se concentreze pe dezvoltarea afacerilor lor.

 

ATALIAN a inițiat în 2011 un proces intern de schimbare radicală, prin achiziția unor companii locale de Facility Management.

 

De la sosirea mea în cadrul companiei în 2012, am reușit să asigurăm o creștere stabilă de 50% a cifrei de afaceri și a profitului.

 

Cea mai recentă inovație este ATALIAN Energy Solutions, o mică revoluție în domeniul facility managementului.  

 

Ca rezultat al sinergiei dintre tehnologie și competențele umane, ATALIAN Energy Solutions înțelege consumul de energie al clientului și prin analiza datelor energetice putem izola principalii consumatori de energie și cum să contracarăm această problemă pentru a realiza economii în consumul de energie primară și emisii de CO2.

 

Această soluție garantează economii în perioada de operare cu scopul de a reduce cu 20% factura anuală de energie a clienților.

 

 

Rezultatele obținute cu Atalian Energy Solutions, bazată pe platforma ERGELIS, arată o scădere a costurilor energetice cu o medie anuală de reducere de 1,8 euro/mp pentru clădiri de birouri și 2,4 euro/mp pentru centre comerciale.

 

 

Simone Favat, Country Manager

 

 

Romania este considerată de către Grupul nostru pivotul care conectează rețeaua europeană ATALIAN existentă ci piețele în extindere din Turcia și Orientul Mijlociu/Îndepărtat.

 

Cheia succesului este o echipă formată din persoane de diferite naționalități și culturi, care provin din diferite medii, dar care reușesc împreună, ca echipă, să livreze excelență și servicii de calitate clienților noștri.

 

Ca și country manager, consider că principala mea responsabilitate este de a furniza resursele necesare oamenilor noștri, pentru a continua să îmbunătățim calitatea serviciilor noastre și să creștem performanța angajaților noștri.

 

Ca și Grup, strategia noastră de extindere globală se realizează prin parteneriate cu furnizori europeni majori. ATALIAN este unul dintre membrii fondatori ai  UFS – United Facility Solutions, o alianță formată de cei mai mari 6 furnizori europeni de servicii de facility management din cele mai mari țări europene (Spania, Italia, Franța, Marea Britanie, Germania, Austria și Olanda). Bazați în Bruxelles și operând cu o echipă dedicată în întreaga Eruropă, cei șase Specialiști în Outsourcing asigură clienților lor o continuitate a serviilor în întreaga Europă prin intermediul unei singure companii.

 

UFS a semnat recent un contract pan-european cu AIRBUS pentru servicii integrate de FM în toate locațiile sale.

 

Ne puteți contacta pe e-mail la adresa [email protected]  sau prin telefon la +40 21 3350206, ori ne puteți vizita la sediul nostru din America House, Bd. Nicolae Titulescu nr 4-8,  West Wing, Etajul 1, București.