Investiția se ridică la 5,1 milioane de euro. Potrivit unei declarații ADLO, compania a solicitat o suprafață totală de 17.537 de metri pătrați.

“Investitorul va construi o hală de producţie şi depozitare de aproximativ 4.000 de metri pătraţi şi o clădire de birouri de aproximativ 240 de metri pătraţi, urmând să le închirieze altor companii. Printre acestea se numără Kuehne & Nagel, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de logistică, transport şi depozitare din lume. Companiile care vor închiria clădirile ce vor fi construite de WDP Development vor crea 30 de noi locuri de muncă în Parcul Industrial II”, se arată în comunicat.

Prețul terenului a fost negociat la 9 EUR / mp, durata contractului este de 25 de ani, iar termenul de finalizare a investiției asumate de dezvoltator este de 24 de luni.

Pe de altă parte, ADLO a anunțat, de asemenea, că în această lună a semnat un nou contract cu Real Expert Advertising, care va dezvolta în Parcul Industrial II o investiție de 600.000 de euro și va crea 45 de noi locuri de muncă.

“Cu aceste două noi investiţii din acest an Parcul Industrial II din Oradea numără 23 de rezidenţi care şi-au asumat investiţii în valoare de 29,3 milioane de euro şi crearea a aproximativ 1.000 de locuri de muncă. Suprafaţa totală a parcului este de 83 de hectare, iar gradul de ocupare este de 23%”, încheie comunicatul. (sursa: constructiv.ro)