În perioada mai sus menționată, veniturile totale din chirii înregistrate la nivelul grupului au fost de 156,7 milioane de euro în toate țările unde este prezent, o cifră comparabilă, ușor în creștere, cu cea înregistrată în perioada smilară a anului anterior. 

Proprietățile Immofinanz în România reprezintă 21,1% din portofoliul întreg al grupului, excluzând Rusia. Acesta cuprinde 73 de proprietăți, dintre care 17 investiții finalizate, trei în curs de dezvoltare, nouă proprietăți rezidențiale ce urmează a fi vândute la finalizare și un total de 44 de proiecte în stadiul de analiză. Valoarea portofoliului este estimată la 843,2 milioane de euro.

În România, portofoliul grupului, estimat după finalizarea dezvoltărilor curente, se ridică la suma de 71,2 milioane de euro. Gradul de ocupare al proprietăților din România a crescut considerabil în ultimul an financiar scurt, ajungând la 95,8%.

Immofinanz a înregistrat venituri nete din operațiuni, excluzând Rusia, de 26,9 milioane de euro în anul fiscal prescurtat 2016. Factorii majori care au contribuit la acest rezultat includ costurile crescute de mentenanță pentru modernizarea proiectelor și implementarea branadurilor myhive and VIVO!, costuri adițioanle pentru finalizarea unor construcții rezidențial e în Germania și evaluarea de piață a  CA Immobilien Anlagen AG la  -91.9 milioane de euro. Efectul non-cash al acestei evaluări a investiției mai sus amintite a fost deja compensat în 2017 printr-o creștere a prețului acțiunilor CA Immo. (sursa: profit.ro)