Veeam este o companie cu sediul în Elveția, care a debutat în România în 2015, având deja o prezență activă şi un sediu deschis în zona de Vest a capitalei, în cadrul complexului AFI Park. 

Veeam desfăşoară activități în domeniul managementului inteligent al datelor, fiind unul dintre puținii jucători de pe acest segment de piață în România. Creşterea echipei survine în contextul unei concentrări puternice de resurse umane în Bucureşti, unde specialiştii sunt atraşi atat de profilul companiei cât şi de potențialul unei cariere în vanzări, marketing, finanțe şi suport tehnic.

"Hub-ul nostru din Bucureşti a avut întotdeauna un ritm de creştere accelerat şi aceasta este o tendință care va continua şi în viitor. Astfel, cu ajutorul echipei Griffes am reuşit din nou să securizăm spatiul de birouri care să susțină dezvoltarea companiei", a declarat Andrei Romanescu, Managing Director Veeam Software România.  

Situat în zona central vestică a Bucureștiului, la intersecția dintre Calea Plevnei și pasajul Basarab, adiacent și la binecunoscuta Galerie Comercială Carrefour Orhideea, complexul include trei clădiri de birouri de clasă A, cu o suprafață închiriabilă totală de aproape 43.000 mp, cu servicii publice și comerciale disponibile la parter. Clădirile sunt înconjurate de o grădină interioară ce reprezintă 30% din suprafața totală a centrului de afaceri, pasarele pietonale cu bănci și facilități Wi-Fi pentru activități recreative. Business Garden Bucharest are o parcare spațioasă ce include și parcare pentru biciclete, adițional, vestiare și dușuri pentru bicicliști. Complexul este închiriat în proporție de 65%.

Antoniu Panait, Managing Director Vastint România: „Business Garden Bucharest este cel de-al doilea proiect pe care Vastint îl livrează în România şi este primul de acest fel din Bucureşti, punând un accent deosebit pe natură, împreună cu mixul de facilități existente în cadrul proiectului. Căutăm întotdeauna parteneri strategici pentru proiectele noastre deoarece ne dorim o comunitate cât mai compactă şi unitară, motiv pentru care  suntem foarte încântați de faptul că Veeam a decis să se alăture, fiind o companie în continuă dezvoltare, asemenea proiectelor noastre, si alături de care ne propunem să colaborăm îndeaproape.” 

“Suntem foarte bucuroşi să fim alături de Veeam Software în toate etapele de dezvoltare şi să contribuim prin instrumente ce țin de piața imobiliară la creşterea echipei în România”, a declarat Andreea Păun, Managing Partner Griffes, consultantul care a coordonat procesul de selecție a locației si încheierea contractului de închiriere. “Veeam a ales încă de acum 4 ani un amplasament în vestul capitalei, cu accent pe facilități pentru angajați şi o soluție de trafic mai cursiv, ceea ce a condus la alegerea Business Garden Bucharest ca un complement perfect al biroului inițial, în proximitate şi cu elemente de design contemporan, adaptat noii generații de angajați: grădină, spații de colaborare, vizibilitate şi un concept de comunitate”, a adăugat Andreea Păun, Managing Partner Griffes. (sursa: Griffes)