Firma Rezident Suport, înfiinţată la începutul acestui an de către Petre Niculae (care deţine o participaţie de 90%) şi Marilena Niculae (10%), a obţinut la începutul lunii septembrie de la Primăria Sectorului 6 o autorizaţie de construire care îi permite să ridice o clădire cu funcţiune mixtă - birouri şi locuinţe – pe un teren situat la intersecţia dintre Bulevardul Regiei şi Şoseaua Orhi­deelor, în dreptul fostului club Bavaria şi vizavi de o benzinărie Lukoil.

 Lucrările au început de câteva săptămâni prin intermediul firmei de construcţii Pedro Company Constructexim, o societate cu 225 de angajaţi, o cifră de afaceri de 5,5 milioane de euro şi un profit net de 580.000 de euro în 2012, potrivit bilanţului depus de firmă la Ministerul Finanţelor.

 

 Despre Petre Niculae şi Marilena Niculae, fondatorii firmei Rezident Suport, nu există date publice. Ţinând cont de durata pentru care a fost eliberată autorizaţia de construire, lucrările la acest proiect ar trebui finalizate într-un an, până în toamna lui 2014. (sursa: zf.ro)