Spatiul inchiriat (suprafata neta 917,18 mp) include, de asemenea, 17 locuri de parcare si a fost contractat pentru o perioada de 5 ani.  

 

"In prima etapa, pe spatiul contractat vom acomoda un numar de aproximativ 30 de angajati, urmand sa anuntam viitoare dezvoltari in ceea ce priveste operatiunile companiei", declara Geo Margescu, partener Six Management, una dintre companiile de investitii imobiliare care au semnat pentru spatiul din Ethos House. 

 

Cladirea Ethos House, pozitionata pe malul lacului Floreasca, in proximitatea mall-ului Promenada, este una dintre cele mai recente dezvoltari imobiliare pe segmentul de birouri premium, arhitectura fiind inspirata din elemente ale Renasterii florentine.     

 

Cu o suprafata totala inchiriabila de 7.758 mp, distribuita pe 9 niveluri, cladirea Ethos House este dezvoltata de omul de afaceri grec Gkotsis Anastasios, care este si dezvoltatorul cladirii de birouri Polona 68.  

 

 

Cladirea a fost finalizata in totalitate, iar intre chiriasii care au mai contractat spatii in Ethos House se numara ciocolateria Venchi (brand international cu traditie in domeniul ciocolatei premium), compania internationala de asigurari BNP Paribas Cardif Romania sau Arval Romania - companie de leasing operational specializata in managementul flotelor auto.  (sursa: dailybusiness.ro)