„Nu cred ca suntem un coworking space traditional -- ne-am dorit un birou de exceptie pentru noi -- si acum l-am deschis si pentru exterior, astfel incat cei care ne vor fi “colegi” sa se simta si ei in largul lor, ca in propriul lor birou. Astfel, este foarte posibil ca proiectele noastre sa decoleze mai repede decat ne asteptam si sa ramana relativ putine locuri disponibile pentru zona de coworking. La fel de bine insa, este posibil ca spatiul de coworking sa mearga bine si sa fim noi insine nevoiti sa ne mutam”, spune Mihai Seceleanu.

 

YouWork se axeaza in special pe antreprenori si freelanceri experimentati si mai putin pe antreprenori la inceput de drum. „Primii inteleg valoarea propriului birou in centrul Bucurestiului, intr-o locatie exclusivista, amenajat exceptional. Ca numar, cred ca ne adresam mai degraba indivizilor sau echipelor de maxim 2-3 oameni”, mai spune el.

 

Preturile sunt mai ridicate decat ale concurentei, pornind de la 250 de euro/luna. „Punem la bataie un spatiu de lucru, credem noi, la cele mai inalte standarde, intr-una dintre cladirile renumite ale Bucurestiului -- inclusiv cel de odinioara. Este un birou cool, situat in «buricul targului», cu acces la absolut orice iti doresti”, puncteaza Seceleanu.

 

Pana in prezent, antreprenorii au investit 120.000 de euro in amenajarea si deschiderea Hub-ului. „Tinem cont de faptul ca i-am investit nu doar intr-un spatiu de coworking ci chiar in propriul nostru birou. Astfel ca nu avem un target return on investment, o perioada in care sa ne amortizam investitia”.

 

Capacitatea maxima, pe care Mihai Seceleanu considera ca o vor acoperi in 2016, este de 20-25 de locuri. (sursa: wall-street.ro)