Având o suprafață de 160 mp și o terasă exterioară, noua locație este un spațiu cu un design modern.

 

Astfel, reţeaua Starbucks se extinde şi anul acesta, cea mai recentă inaugurare pe listă fiind cafeneaua Reserve din Pipera, de la Strip Mall. Starbucks Victoria Center este cea de-a paisprezecea locație Starbucks din România și cea de-a zecea din București.

 

„Gândim pe termen lung în România. Clienţii noştri sunt foarte importanţi pentru noi şi vrem să fim aproape de ei. Există o mare cerere pentru produsele Starbucks și suntem într-o continuă extindere în România.", a afirmat Bogdan Guzgă, District Manager Starbucks România.

 

Starbucks este liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate. Prima locație a fost înființată în 1971, în Piața Pike din Seattle, iar în momentul de față are în portofoliu peste 20.000 de locații la nivel global.

 

Starbucks a intrat pe piața din România în anul 2007, odată cu deschiderea primei cafenele în Plaza România. În momentul de față există treisprezece locații – nouă în București şi patru locaţii în Cluj-Napoca, Timișoara, Constanţa și Iași. (sursa: evz.ro)