"Continuăm dezvoltarea operațiunilor noastre în România, prin extinderea birourilor din West Gate, cu încă 2.600 de metri pătrați. Desfășurarea activității într-o singură locație reprezintă un avantaj pentru construirea unui climat organizațional care încurajează coeziunea și colaborarea. Dacă, în prezent, în birourile noastre lucrează peste 1.400 de angajați, extinderea ne va permite să ajungem în viitor la 2.000 angajați", declară Thierry Blain, COO al Societe Generale European Business Services.

Stefan Tudos, vicepreședinte al Genesis Property, a comentat despre tranzactia incheiata: " Suprafețele închiriate de compania franceză în West Gate au crescut de peste 6 ori față de 2012, când au închiriat primii 2.600 de metri pătrați de birouri. Lucrăm la o strategie comună de consolidare a prezenței Societe Generale European Business Services, într-o clădire dedicată exclusiv lor. Continuăm să ne concentrăm anul acesta pe îmbunătățirea facilităților existente, dar și pe crearea unor facilități noi".
El a adaugat ca West Gate va fi primul proiect care va avea piscina si pista de alergare.

Contractul cu Societe Generale European Business Services pentru noul spațiu a intrat în vigoare la începutul anului 2018, fiind semnat pentru o perioada de sapte ani.

West Gate cuprinde o suprafata totala inchiriabila de 75.000 mp si este unul dintre cele mai importante proiecte de birouri din zona de vest a Bucurestiului. (sursa: forbes.ro)