RINF Outsourcing Solutions este o compania internationala de dezvoltare software, cu un portfoliu vast de proiecte, acoperind arii precum: integrare cross-platform pentru sisteme de check out in retail, conectivitate auto, automatizare jocuri, prototipuri R&D si suport utilizator multi-level.

 

RINF Outsourcing Solutions se va muta intr-un spatiu de birouri de 1.843,8 mp in Green Court in ianuarie 2016. Tranzactia a fost intermediata de catre DTZ Echinox. RINF Outsourcing Solutions este un nou chirias al Green Court Bucharest, dupa Sanofi, Adecco, Carrefour, Colgate Palmolive, rata de ocupare a cladirii fiind acum de 72%.

 

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de Skanska in Romania si este format din trei cladiri de birouri, cu o suprafata totala de 52.000 mp. Cladirea B, care gazduieste in prezent companiile Sanofi, Adecco si Carrefour, va avea 18.000 mp in 12 etaje supraterane si trei nivele subterane, cu 315 locuri de parcare. Finalizarea constructiei este programata pentru al doilea trimestru din 2015.

 

Green Court Bucharest detine pre-certificarea LEED Gold. Cladirea include tehnologii eficiente din punct de vedere energetic, precum fatada dubla si sistemele de iluminat echipate cu senzori de miscare si de intensitate. (sursa: wall-street.ro)