In noua ei functie, Silviana va prelua linia de business aflata in crestere rapida si va coordona cele 8 mandate exclusive de vanzare desfasurate in prezent de JLL. Ea va continua sa promoveze Romania ca o tinta pentru investitori, luand in considerare cele mai recente tranzactii record semnate de companie anul trecut precum si interesul crescut provenit din partea unor noi jucatori care intentioneaza sa intre pe piata.

 

Silviana Badea se alatura JLL dupa 5 ani petrecuti in functia de country manager pentru Valad in Romania, unde a gestionat proprietatile industriale si de birouri aflate in portofoliul companiei. Anterior acestei functii ea a lucrat in cadrul unei alte companii de consultanta imobiliara timp de 5 ani. A acumulat 10 ani de experienta in toate sectoarele pietei, atat in ceea ce priveste investitiile cat si partea de agentie, precum si intelegerea profunda a provocarilor din domeniului gestionarii activelor imobiliare.

 

“Romania ofera oportunitati extraordinare, de multe ori inca neexploatate, pentru proprietati de prim rang cu risc redus pe termen lung", a spus Silviana Badea. (sursa: dailybusiness.ro)