"In zona Corbeanca au existat in consolidari de terenuri de 10 hectare in sus, unde se pot construi cartiere rezidentiale si care vor ridica zona. Cererea este in crestere exploziva. Dezvoltarea Paradisului Verde (complex construit de omul de afaceri Cristian Tantareanu, n.r.) a contat foarte mult, a crescut zona. Magazinul Mega Image din Corbeanca are cele mai bune vanzari pe metrul patrat din tot lantul. Zona se transforma in Beverly Hills-ul Bucurestiului", a declarat Cinca, potrivit Mediafax.

 

Pe terenul de 60 de hectare omul de afaceri vrea sa construiasca in prima faza 150 de vile, din care 40 in acest an. Pe termen lung, insa, Cinca are in plan dezvoltarea a 1.000 de vile.

 

“Vrem sa construim in acest an 40 de case, anul viitor 80, dar nu vom dezvolta speculativ, ci doar la cerere. In functie de evolutia pietei vom continua dezvoltarea. Din cele 150 de case pe care vrem sa le dezvoltam in prima faza am pre-contractat 10%", a explicat Cinca.

 Complexul va cuprinde locuinte individuale, dar si case grupate. Pretul unei vile individuale porneste de la 65.000 de euro, pentru o suprafata de 124 de metri patrati construita, respectiv 3 camere si 500 metri patrati de teren. (Sursa: dailybusiness.ro)