Astfel, la sfârșitul anului trecut, KONIGFRANKSTAHL, un nume de referință în domeniul distribuției produselor metalurgice din oțel, cu sediul central în Austria, a semnat un contract de închiriere pe o perioada de 5 ani, pentru unul din spațiile Premium oferite de River Plaza.

„Grupul Konig a luat ființă in 1864, și de la o afacere de familie cu o experiență de aproape 160 de ani, astăzi a devenit un concern internațional, cu filiale ce funcționează în toată Europa. E o bucurie pentru noi să ne extindem portofoliul de chiriași cu KONIGFRANKSTAHL România şi suntem mândri să putem oferi partenerilor noștri spaţii de birouri care reflectă angajamentul nostru pentru perfecțiune“, a declarat Roleta Barbu, Property and Facility Manager.

“Am dorit o schimbare de perspectivă și o locație perfect adaptată stilului nostru de lucru, la momentul actual, și River Plaza s-a potrivit perfect cerințelor şi dorințelor echipei KONIGFRANKSTAHL România”, mentioneaza Dl Marius-Ionuț Pintilie, Administrator KONIGFRANKSTAHL în România.

Această tranzacție a fost intermediată de agenția AXIA Development, prin dl Robert Ivan.

"Decizia alegerii acestui spațiu a venit natural, după analiza facilităților și serviciilor oferite de River Plaza, o clădire cu un design modern, cu o parcare generoasă, cu o infrastructură diversă, ce include un restaurant la parterul imobilului, un salon de beauty, stații de încărcare pentru mașini electrice, locuri de parcare pentru biciclete etc., a declarat Robert Ivan, Partner Axia Development.