Francezii intenţionau să-şi consolideze operaţiunile din Bucureşti într-un sediu nou, dar au decis acum să îşi prelungească contractul din North Gate Pipera.

 

Renault Technologie Rouma­nie (RTR), centrul de inginerie al producătorului auto francez care deţine fabrica Dacia de la Mioveni, îşi va păstra şi în următorii patru ani sediul în clădirea de birouri North Gate din Pipera dezvoltată de firma Creativ Invest Grup, controlată de omul de afaceri Marius Ivan.

 

Francezii au decis să îşi extindă până în 2018 contractul pe care îl aveau în North Gate unde au ajuns să ocupe un spaţiu de 20.000 de metri pătraţi, fiind unul dintre cei mai mari chi­riaşi din piaţa de birouri a Capitalei.

 

„Decizia celor de la Renault de a extinde contractul de închiriere re­prezintă un mare vot de încredere pentru Pipera şi viitoarele dez­voltări din zonă. Acum aşteptăm ca autorităţile locale să îşi confirme planurile de dezvoltare a infrastructurii din Pipera, materializarea acestora urmând să completeze transformarea a ceea ce va deveni cartierul major de afaceri al Bucu­reş­tiului“, a declarat cu privire la această tranzacţie Marius Ivan, preşedinte al Creativ Invest Grup. (sursa: zf.ro)