„Lansarea proiectului inaugural de dezvoltare al PPF Real Estate în capitala României marchează începutul construcției imobilului, complementar cu lucrările derulate de municipalitate pentru modernizarea zonei din apropierea Gării de Nord și cu viitorul terminal Aeroport București Expres”, a declarat directorul de investiții al PPF Real Estate, Juraj Šaštinský.

Proiectul ARC, evaluat la 60 de milioane de euro, va oferi spații de birouri moderne de 30.000 de metri pătrați și va dispune de o parcare subterană pentru peste 300 de mașini, stații de încărcare pentru vehicule electrice, facilități pentru biciclete și o grădină proprie de agrement. Zona se transformă rapid într-un cartier de afaceri cheie al Bucureștiului, cu o conectivitate excelentă la transportul în comun. Înainte de începerea lucrărilor de construcție, locul găzduia popularul magazin de reparații electrocasnice Depanero din oraș, care s-a relocat deja din incinta viitorului complex de birouri ARC.

România este una dintre piețele cheie ale Grupului PPF. În afara sectoarelor imobiliar și de dezvoltare, principala companie de investiții din Europa Centrală este un jucător important și în industria media din țară, operând principalul canal de televiziune comercială PRO TV.