Bog'art este una dintre cele mai mari companii de constructii din Romania. Printre proiectele sale se numara Tower Center International, Charles de Gaulle Plaza si City Gate.

Globalworth a finalizat achizitia Bucharest One in decembrie 2013 si anticipeaza ca proiectul va fi finalizat in trimestrul al treilea al anului 2015, scrie Mediafax.

Bucharest One va avea o suprafata construita de 48.732 metri patrati, respectiv peste 24 de etaje. Dupa finalizare, aceasta va fi a doua cea mai inalta cladire din Bucuresti.

Proiectul este localizat in partea de nord a Bucurestiului. In zona au loc lucrari de imbunatatire a infrastructurii. Proiectul a obtinut autorizatiile necesare pentru inceperea constructie, care este programata sa inceapa in primele luni din 2014.

Fondul Globalworth Real Estate Investments intentioneaza sa investeasca circa 60 de milioane de euro in proiect. Potrivit unui anunt anterior al fondului de investitii, 50-55 milioane de euro din investitie ar urma sa reprezinte surse atrase.

Fondul detine 7 proiecte imobiliare din Bucuresti, fiind listat pe piata secundara de la Londra, de unde a reusit sa atraga 53 de milioane de euro.

 

Proiectele includ cladiri de birouri - turnul Tower Center din Piata Victoriei din Capitala si City Offices (fostul City Mall), complexul UpGround, un proiect logistic in Timisoara si trei terenuri in nordul Bucurestiului unde se vor ridica cladiri de birouri. Valoarea tuturor activelor detinute de fondul de investitii este de circa jumatate de miliard de euro. (sursa: dailybusiness.ro)