Procesul de analiză si închiriere a fost asistat de compania de consultanţă imobiliară Griffes, fondată de Andreea Păun.

P3 a închiriat o suprafaţă de 230 mp de birouri la ultimul etaj al clădirii Charles de Gaulle Plaza, amplasată în imediata apropiere a staţiei de metrou Aviatorilor şi a parcului Herăstrău. 

“Am ales clădirea Charles de Gaulle Plaza pentru ca ne-am dorit să fim într-o locație reprezentativă, aproape de clienții și partenerii noștri de business, dar și cu accesibilitate bună către proprietățile noastre”, a declarat Emilia Bocan, Senior Leasing & Development Manager P3 România.

P3 construiește, deține, dezvoltă și gestionează proprietăți logistice în Europa, cu peste 4 milioane de mp suprafaţă închiriabilă. În România, P3 are în proprietate 14 clădiri şi peste 100,000 mp de teren pentru dezvoltări noi.

"P3 este un jucator care redefineşte conceptul de spaţii industriale. Pentru sediul central, compania a dorit o clădire remarcabilă, atât din punct de vedere arhitectural, cât şi ca amplasament, asigurând şi accesul foarte rapid către autostrada A1, unde se află principala proprietate a P3 în România. Charles de Gaulle Plaza a fost cea mai bună opţiune, având în plus o panoramă unică asupra parcului Herastrau", a declarat Andreea Păun, managing partner Griffes.

Charles de Gaulle Plaza este una dintre clădirile emblematice de birouri de clasă A din Bucureşti, cu o suprafaţă de 23.000 mp închiriabili dispuşi pe 16 etaje, la care se adaugă cinci niveluri de parcare subterană.

Clădirea se află în proprietatea fondului german de investiţii GLL Real Estate Partners, activ pe pieţele din Europa, Statele Unite ale Amercii şi America Latină, fond ce administrează peste 60 de proprietăţi doar în Europa, în valoare de peste 3 miliarde de euro. În România, fondul mai deţine clădirile de birouri Floreasca Park şi Victoria Center. (sursa: Griffes)