Unirii View, un proiect dezvoltat de investitorul belgian Yves Weerts după o investiție de aproximativ 33 de milioane de euro, va avea o suprafață totală închiriabilă de 18.000 de metri pătrați, finalizarea proiectului fiind estimată pentru vara anului 2018.

„Atingem deja un grad de preînchiriere de aproape 25%, cu peste un an înainte de finalizarea proiectului, fapt care atestă interesul pentru Unirii View şi dorinţa companiilor”, a declarat Weerts.

„Alegerea realizată de către NTT Data confirmă încă o dată tendinţă pe care o anticipam pentru anii 2018 – 2020: angajatorii puternici din domeniul serviciilor trebuie să fie în centru. Clădirile de birouri cu specificaţii foarte bune, facilităţi multiple şi amplasament central sunt proiectele sustenabile pe termen lung – clădiri la care logourile chiriaşilor de pe faţadă nu se schimbă nici după zece ani”, spune Andreea Păun, managing partner companiei de consultanţă Griffes, care a coordonat tranzacţia.

Daniel Metz, CEO al NTT Data Romania, companie care face parte din grupul japonez NTT Data, spune ca compania isi propune sa atinga o cifra de afaceri de 55 de milioane de euro si sa angajeze 150 de persoane, numarul total al angajatilor fiind de 1.600.

Prima faza a procesului de dezvoltare a Unirii View va fi finalizata in aceasta saptamana, odata cu finisarea lucrarilor subterane. Contractorul general desemnat pentru lucrările de construcție este Bog'Art. (sursa:  zf.ro)