„IMMOFINANZ se poziționează ca un furnizor de soluții imobiliare special create, personalizate, ce vin în sprijinul clienților noștri în implementarea cu succes a ideilor lor de business. Noul nostru motto, <<Space to succeed>>, exprimă această viziune”, a declaratOliver Schumy, CEO al IMMOFINANZ. „Noi oferim spațiul și mediul potrivit pentru succesul clienților noștri din sectoarele retail și de birouri.”                                                                         

 

În paralel cu relansarea brand-ului, site-ul IMMOFINANZ (www.immofinanz.com) va avea parte de un design nou, mai atractivși modern, ce va pune accentul pe cele mai recente știri despre Grup și din piețele sale naționale principale. Acționarii, analiștii, reprezentanții media și publicul general vor avea astfel acces la informații organizate într-o manieră mai clară șisimplu de utilizat.

 

O aplicație dedicată relației cu investitorii, disponibilă pentru iPhone și Android, va fi adăugată la începutul lunii octombrie, pentru a le oferi persoanelor interesate cele mai recente informații. Aplicația va putea fi folosită pentru a accesa și descărca știri, informații despre prețul acțiunilor, rapoarte financiare și prezentări. De asemenea, datele de raportare financiară ale IMMOFINANZ vor putea fi transferate într-un calendar personal printr-un simplu click.

 

În prezent, site-ul companiei IMMOFINANZ este accesat în medie de aproximativ 60.000 de utilizatori pe lună.

 

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri și logistică în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 6,7 miliarde de euro, ce cuprinde peste 470 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX - Austrian Traded Index) și din Varșovia.

 

Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com (sursa: Immofinanz)