Astfel, echipei MASTERBUILD se alatura Ionut Lepadatu, Senior Project Manager Constructii su Andrei Nistor Gavril – Senior Project Manager Instalatii.

 

Ionut Lepadatu are o experienta de 19 ani in coordonarea proiectelor de constructii de mari dimensiuni, anterior detinand pozitii de project si construction management sau consultanta tehnica in cadrul unor companii precum Optim Project Management, Lidl Romania, Bovis Land Lease,Holcim, Impact SA. 

 

Andrei Gavril Nistor se alatura de asemenea, in calitate de Senior Project Manager pentru Instalatii.  Gavril a coordonat mari proiecte de instalatii in cadrul Specto Management Solutions, Petrom SA, Drees & Sommer Romania, Dussmann Romania, Building Support Services.

 

Noile recrutari, atat in departamentele tehnice cat si in cele comerciale, se inscriu in strategia de dezvoltare si de consolidare a expertizei companiei MASTERBUILD pe segmentul de Antrepriza Generala.

 

Ne concentram, in perioada urmatoare, pe extinderea portofoliului de proiecte Design & Build, precum si pe dezvoltarea de proiecte build – to-suit/ build-to-own – cladiri dezvoltate personalizat pentru clienti din diferite sectoare de activitate care au nevoie de spatii logistice, birouri, facilitati de productie. Asiguram inclusiv partea de achizitie de teren si proiectare/ autorizare acolo unde este cazul”, declara Stefan Ferdinand Vayna, CEO MASTERBUILD.  

                                               

Fondata in 2005, MASTERBUILD este una dintre cele mai experimentate companii de constructii si antrepriza generala din Romania.

MASTERBUILD dezvolta in Romania, precum si in spatiul european si pe alte continente proiecte de parcuri industriale, facilitati de productie, logistica, birouri, parcuri si magazine de retail, ansambluri rezidentiale, proiecte cu functiuni mixte, cat si proiecte speciale, cu grad inalt de specializare (ex. fundatii speciale, camere controlate termic, compartimente rezistente la foc, camere curate / asa numitele “clean rooms”, pereti rezistenti la explozie, acoperisuri verzi, cladiri “verzi” certificate international, s.a.).