Noul magazin Marks&Spencer se intinde pe o suprafata de 1.600 de metri patrati si ofera produse alimentare si vinuri de calitate in cadrul sectiunii Food, in completarea colectiilor de imbracaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii. Noul magazin M&S din Plaza Romania are la baza cel mai nou concept de design al retailerului.

 

Lansarea Marks&Spencer Food pe piata din Romania este rezultatul cererii tot mai mari pe plan international pentru divizia de produse alimentare a companiei. La momentul actual, Marks & Spencer Food este prezenta in peste 30 de tari din intreaga lume. Deschiderea magazinului M&S din Plaza Romania face parte din strategia retailerului de a imbogati experienta de shopping a clientilor din Bucuresti. Tot in aceasta luna, M&S va mai deschide un magazin de imbracaminte si produse alimentare, cu o suprafata totala de 1.650 de metri patrati, situat in centrul comercial Mega Mall, din estul capitalei. De asemenea, in aceasta toamna retailerul va extinde si moderniza unul dintre magazinele existente in Bucuresti, astfel incat prin finalizarea acestor proiecte, suprafata totala de retail a Marks&Spencer in Romania va creste cu 30%.

 

„Anul 2015 este un an foarte interesant pentru Marks&Spencer in Romania. Suntem incantati ca putem aduce in premiera clientilor din Romania gama exceptionala de produse alimentare M&S Food si, in acelasi timp, cel mai nou concept de magazin odata cu cele doua lansari din aceasta luna. Acest an este cu atat mai special cu cat aniversam 15 ani de cand brandul M&S este prezent pe piata din Romania. Magazinul M&S din Plaza Romania combina oferta noastra unica de produse alimentare cu cele mai noi si elegante colectii vestimentare. Asteptam cu nerabdare sa ne intampinam maine clientii in noul nostru magazin", a declarat Sorin Stancu, country manager Marks & Spencer Balkans.

Sectiunea Marks&Spencer Food din interiorul magazinului situat in Plaza Romania se intinde pe o suprafata de 60 de metri patrati si pune la dispozitia clientilor peste 600 de tipuri de produse M&S. (sursa: wall-street.ro)