Prețul total al achiziției a fost de aproximativ 31 mil. de euro

Clădirea de birouri Le Palais este situată la intersecția dintre strada Próżna și Piața Grzybowski în centrul Varșoviei. Proprietatea include aproximativ 6.665 mp de spații de birouri de categoria A cu spații comerciale la parter și a atras chiriași precum Ipopema, Stewart Title, Schoenherr și  Austrian Cultural Forum. Sucursalele poloneze ale IVG și Warimpex asunt de asemenea prezente în clădire.

Această dezvoltare a implicat reconstrucția și renovarea unor clădiri istorice, precum și extinderea acestora printr-o construcție nouă. Warimpex a lucrat în strânsă legătură cu restauratorii li autoritățile primăriei pentru a livra această clădire unică, de o importanșă culturală excepțională.

 

Le Palais este cea de-a 15-a achiziție a IVG Warsaw Fund, urmând după Ujazdowskie 10, N21, Mlodziejowski Palace și Norway House. Ieste de asemenea cea de-a noua transzacție pentru IVG în Varșovia în ultimii trei ani. La nivel global, IVG Funds a investit în ultimele 18 luni mai mult de 1,9 miliarde de euro în europa, în special în Germania și Varșovia.  (sursa: europaproperty.com)