Noul serviciu le permite celor 15.000 de angajati sa economiseasca peste 30 de ore din timpul lor liber din fiecare luna, conform unor calcule facute de firma parenera, in timp ce angajatii TimePal se ingrijesc de servicii precum cumparaturi, curierat, servicii de curatare a hainelor, servicii de intretinere a autovehiculului, comenzi cadouri, comenzi flori, masaj de relaxare sau terapeutic.

 

Printre furnizori se numara branduri precum Metro, Holland Flower Traiding, Maison Armand, Active Life, Napoca Raly Academy, Bio Logistic, Badsi Service, BSS Company, Crisbi Clean, iar preturile sunt in linie cu cele ale pietei, fara taxe aditionale sau restrictii de cantitate.

 

Fiecare proprietate de birouri dispune de o zona de concierge la receptie, unde personalul TimePal se asigura de serviciile cerute de angajati.

 

In ceea ce priveste planurile de dezvoltare ale companiei, acesta spune ca nu au in plan, cel putin pentru urmatoarea perioada, proiecte in materii de constructii, dar vor investi in continuare in imbunatatirea tehnica si mentinerea standardelor de pana acum, la nivel de grup.

 

Immofinanz detine noua proprietati in sectorul cladirilor de birouri, cu o suprafata inchiriabila totala de peste 200.000 de metri patrati si o valoare de aproximativ 350 milioane de euro in ianuarie 2014. (sursa: wall-street.ro)