Centrul din Cluj va fi amplasat în Liberty Technology Park, complexul de birouri dezvoltat de Ioan Sturza, omul de afaceri care controlează Fribourg Capital.

Cluj-Napoca a atras în ultimii ani numeroase companii IT, atât multinaționale, cât și companii start-up, care au fost atrase de legăturile bune de transport, de personalul calificat și de atmosfera primitoare pentru expati.

Majoritatea chiriasilor din biroul din Sturza sunt companii IT. Liberty Technology Park găzduiește peste 1.700 de angajați, din care 200 sunt expatriați. 
Alți chiriași IT din parc sunt Siemens, Halcyon Mobile și Control Data Systems.

IBM a înregistrat o cifră de afaceri de 814,5 milioane RON în România anul trecut, în creștere cu 9,4% față de anul precedent. Profitul net a crescut cu 10,9%, la 75,4 milioane RON. Numărul mediu de angajați ai companiei în România a crescut cu 22,1%, până la 2.653, potrivit datelor oficiale citate de profit.ro.

Liberty Technology Park cuprinde 5 clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de 17.000 de metri pătrați. A fost deschisă în 2013, în urma unei investiții de peste 15 milioane EUR. Proiectul este format din 8 cladiri distincte, care vor fi finalizate in 3 etape. (sursa: profit.ro)