"De la 1 iulie am început relocarea din Opera Center, iar după mutarea totală a activităţii în spaţiul din Tower Center vor lucra circa 170 de oameni. Am închiriat trei etaje - 8, 9 şi 10", a declarat pentru MEDIAFAX directorul Departamentului de Conturi Integrate al Huawei România, Vlad Doicaru.

Huawei a avut în România, anul trecut, afaceri de 249 milioane de dolari, în creştere cu sub 10% faţă de anul precedent, estimând pentru acest an un avans până la 260 milioane de dolari.

Subsidiara locală a grupului chinez şi-a început activitatea în 2003.

Huawei România deţine şi un centru de suport global în România, situat în clădirea Lakeview, amplasată pe bulevardul Barbu Văcărescu din Capitală.

Tower Center, dezvoltată de firmele Avrig 35 şi Industrialexport şi preluată anul trecut de oamenii de afaceri Ioannis Papalekas şi Dragoş Bîlteanu, are o suprafaţă închiriabilă de 22.000 de metri pătraţi. Cu noua tranzacţie, gradul de ocupare al clădirii depăşeşte 80%, după ce imobilul a stat gol pentru mai mulţi ani din cauza litigiilor.

În ultimele luni clădirea a reuşit să atragă chiriaşi precum Hidroelectrica, Ernst&Young şi compania belgiană de IT Cegeka. (sursa: economica.net)