„City Gate este o locație ideală pentru afaceri și suntem încântați să avem Regus alături de noi și să diversificăm și mai mult mixul de chiriași. În urma acestui parteneriat, introducem o ofertă flexibilă de birouri de la unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață și adăugăm spații de lucru flexibile suplimentare complexului City Gate, una dintre cele mai dorite clădiri din oraș, cu birouri de clasă mondială și cu cele mai frumoase priveliști. Renovarea majoră realizată recent, calitatea excelentă a spațiilor, împreună cu locul superb în care se află clădirea au generat o creștere a cererii de spații de birouri din partea clienților. Mulțumesc IWG pentru încredere și deschidere, precum și companiei noastre de administrare a activelor - CEE Estate, pentru efortul depus în această tranzacție”, a declarat Ziv Gigi, Director Executiv al GTC pentru regiunea SEE.

„Prin dechiderea unui spațiu Regus în City Gate ne punem o amprentă puternică și necesară în București. Ca un important hub de afaceri, Bucureștiul este un loc fantastic și ne impulsionează planurile de expansiune. Nevoia de spații de lucru flexibile de înaltă calitate continuă să crească pe măsură ce companiile de toate dimensiunile adoptă modelul de lucru hibrid. Noile birouri Regus din City Gate devin active într-un moment în care tot mai multe companii descoperă faptul că munca hibridă crește nivelul de satisfacție al angajaților, ajutând în același timp mediul înconjurător. De asemenea, modelul nostru de muncă susține productivitatea și permite unei companii să își crească sau reducă activitatea cu costuri semnificativ mai mici”, a declarat Ramona Predescu (Iacob), Country Manager IWG România & Bulgaria.

Complexul City Gate este format din două clădiri turn (parter + 18 etaje), situate în Piața Presei Libere și are un spațiu total închiriabil de 47.700 mp. Ambele turnuri au certificare LEED GOLD, ceea ce demonstrează angajamentul GTC în aplicarea principiilor de dezvoltare durabilă, construcție responsabilă și gestionarea activelor.

City Gate a trecut recent printr-un proces amplu de renovare, în urma unei investiții de 3,5 milioane de euro. Clădirea a beneficiat de îmbunătățiri exterioare și interioare, cum ar fi îmbunătățiri ale holului, ale zonei principale de recepție a Turnului de Nord și diverse facilități ale sistemelor de operare a clădirii. City Gate are una dintre cele mai mari parcări din București - 40.000 mp - oferind acces subteran pentru peste 1.000 de

mașini și accesibilitate din două direcții ale orașului. Complexul este alimentat cu energie regenerabilă și oferă încărcătoare rapide pentru mașini electrice - gratuit pentru toți chiriașii, dar și locuri speciale de parcare pentru biciclete și motociclete.