J8 Office Park, situat într-o nouă zona de afaceri din nord-vestul Bucureștiului, reprezintă încununarea angajamentului Portland Trust pentru excelență. Cel mai nou proiect dezvoltat de Portland Trust, J8 Office Park este un parc de birouri de 46.000 mp care redefinește standardele de calitate ale birourilor ”prime” din București.

În prezent, J8 Office Park găzduiește sediul Ubisoft din București, cu o suprafață totală de 23.000 mp, care numără peste 1.800 de angajați. De asemenea, companii precum Photon Energy, Topanel și Autonom au securizat recent o suprafață totală de 1.500 mp de birouri, datorită accesibilității și conectivității excelente ale clădirii.

J8 Office Park este situat la o stație de metrou față de zona de nord Expoziței/1 Mai. Dezvoltarea include două corpuri de clădire, și aproximativ 600 de locuri de parcare subterane. Etajele clădirii au aproximativ 3.000 mp și oferă o combinație perfectă între estetica modernă și eficiența operațională.

J8 Office Park iese din tiparul spațiilor de birouri tradiționale printr-o gamă variată de facilități, precum un club de sport World Class, o clinică Medicover, restaurantul Stradale, binecunoscuta brutărie Pain Plaisir, Mega Image și Coffee Island. Parcul oferă o rație generoasă de stații de încărcare pentru mașini electrice, suporturi sigure pentru biciclete și vestiare pentru utilizatori. Întregul proiect este conceput pe principii de sustenabilitate, certificat BREEAM Outstanding și cu un angajament profund față de responsabilitatea față de mediu. J8 a fost certificat și WELL Health Safety, asigurând cele mai înalte standarde de sănătate și bunăstare în clădiri.

Acest proiect revoluționar introduce caracteristici de înaltă calitate, inclusiv un sistem avansat de aer condiționat cu sterilizare a aerului UVC, ventilație la standarde medicale și specificații tehnice concepute pentru eficiență si siguranță maximă.

Parteneriatul Griffes cu Portland Trust subliniază angajamentul său pentru furnizarea de soluții imobiliare de excepție și dorința de a poziționa J8 Office Park în fruntea scenei imobiliare din București. Griffes va furniza un set complet de servicii concepute pentru a personaliza strategia

imobiliară comercială pentru proiect, de la design, la eforturi proactive de comercializare și comunicare către chiriași și comunitatea de afaceri.

"Suntem încântați să ne unim forțele cu Portland Trust și să reprezentăm J8 Office Park, un parc de birouri de ultimă generație potrivit pentru companiile în căutare de tehnologie de vârf și facilități excelente într-o zonă strategică, Piața Presei - Bucureștii Noi, una dintre puținele zone din București cu sistematizare urbanistică. Angajamentul nostru de a furniza soluții imobiliare de primă clasă se aliniază perfect cu viziunea Portland Trust pentru acest proiect și pentru sectorul imobiliar de dezvoltare de birouri", a declarat Andreea Paun, Managing Partner Griffes.

Parteneriatul Griffes-Portland Trust promite să reprezinte J8 Office Park ca un simbol al inovației și excelenței în comunitatea de afaceri din București. Chiriașii se pot aștepta la un loc de muncă dinamic și orientat spre viitor, care pune în prim-plan bunăstarea și productivitatea.

,,Pe măsură ce începem acest demers alături de Griffes, ne dorim să îmbunătățim și să întregim mixul nostru de chiriași. Această colaborare se bazează pe experiența dovedită a Griffes, ceea ce îi face partenerul ideal pentru maximizarea potențialului J8. Suntem încântați să lucrăm cu ei în crearea unui centru prosper pentru afaceri care reflectă viziunea noastră comună despre excelență", a declarat Florin Furdui, Country Manager Portland Trust Romania

Portland Trust a ales să colaboreze cu Griffes pentru a beneficia de cunoștințele lor extinse despre piața imobiliară locală și de expertiza lor în închiriere și comercializare. Griffes va oferi consiliere aplicată și va gestiona proactiv procesul de comercializare.