Compania a anuntat de asemnea ca va extinde in Timișoara parcul industrial TAP, prin a doua fază a proiectului, care va fi finalizata până în 2018-2020.
Mai mult, compania își propune să dezvolte două noi proiecte în București și Varșovia, prin intermediul GPRE (în care Globalworth are o participație majoritară). 
Cele patru proiecte vor acoperi o suprafață totală închiriabilă de peste 250.000 mp între anii 2018-2022.

Compania își propune si achiziționarea pe termen scurt a cinci clădiri de birouri în România și Polonia. Trei dintre cele cinci birouri sunt în România, cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 100.000 mp, iar celelalte două sunt în Polonia, cu o suprafață de 60.000 mp. Investiția totală ajunge la aproximativ 410 milioane EUR.

"Pe măsura ce economia românească continuă să înregistreze o creștere puternică, suntem încântați să anunțăm menținerea unui ritm de dezvoltare în linie cu obiectivele noastre. Portofoliul nostru a crescut în acest trimestru, prin includerea clădirii C din complexul Green Court în noul district central de afaceri din București și finalizarea primului tur al proiectului Globalworth Campus, unde suntem încântați să avem principalul chiriaș compania Amazon ", a declarat Dimitris Raptis , Director general adjunct și director general de investiții Globalworth.

Valoarea de piață a Globalworth Real Estate Investments Limited a ajuns la 1.088 milioane RON după al treilea trimestru al anului. (sursa: arenaconstruct.ro)