În urma tranzacției, clădirea cu suprafața închiriabilă de 7.000 de metri pătrați va fi intra într-un proces de modernizare cu accent pe sustenabilitate și va fi redenumită Corner Office Building.

„Am ales această clădire, în primul rând pentru a avea propriul spațiu, unde putem optimiza activitățile celor trei divizii ale noastre – Dezvoltare imobiliară, Construcții și Asset & Property Management. În plus, această clădire poate servi ca un centru de afaceri pentru clienții și colaboratorii noștri, de care dorim să fim mai aproape, în ideea de a eficientiza munca de zi cu zi”, a explicat Sorin Preda, CEO și fondator al Global Vision.

Anterior, Global Vision a mai cumpărat clădirea Brătianu Business Center, pe care a transformat-o într-un centru de afaceri cu funcțiuni mixte.

Șerban Juverdeanu, Head of Development al Global Vision, a precizat că birourile vor deveni o componentă în parcurile de afaceri pe care compania le dezvoltă la nivel național.

„Constanța, Oradea, Craiova sunt câteva dintre piețele pe care le avem în vedere pentru astfel de investiții axate pe spații de birouri clasa A. De exemplu, în cadrul Constanța Business Park – unul dintre cele mai mari dezvoltări de afaceri din Europa de Sud-Est – am inclus deja în proiect o zonă dedicată spațiilor de birouri, care va fi dezvoltată într-o etapă viitoare”, a explicat Șerban Juverdeanu.