Reprezentanții GECI Engineering Services declară: “Incepand cu 01 ianuarie 2018 compania iși va reloca sediul in zona de vest a capitalei,  în noua cladire de birouri, Sema Office: Bruxelles. Proximitatea statiei de metrou Petrache Poenaru, chiria competitivă, existența unui număr suficient de locuri de parcare precum și vecinătatea campusului Universităţii Politehnice, sunt câteva din motivele pentru care am optat pentru clădirea Bruxelles din Sema Office.” 
 
Sema City este un proiect cu dezvoltare mixtă, destinat atât zonei de business cât și celei de retail structurat pe trei nivele de adresabilitate: complex de clădiri birouri de clasa A, spații comerciale și leisure, si spatii rezidentiale  într-un concept „shopping village”. Suprafața totală construită planificată este de 964.800 mp distribuită astfel: 526.800 mp pentru birouri, 93.500 mp pentru retail și 305.200mp pentru sectorul residențial. 

Sema Office include clădiri de birouri de clasa A, dezvoltat în faze: 
Faza I de dezvoltare : 
River House - primele două clădiri de birouri in suprafata de 47.000 mp au fost închiriate încă din faza de dezvoltare și vândute fondului de investiții austriac Europolis, actual CA Immo.
Faza II de dezvoltare:
 Clădirea Bruxelles – suprafata 14.500mp a fost finalizată în 2016, în prezent fiind funcțională și închiriată aproape integral.
Clădirea Paris – suprafață 10.900mp, a fost livrată în noiembrie 2017,  în prezent fiind funcțională și închiriată aproape integral. 
Clădirea Berlin – suprafata 15.800mp, termen de finalizare  iunie 2018, în curs de închiriere.
Faza III de dezvoltare :
Sema Office II – două cladiri de birouri, în suprafață totală de 38000mp închiriabili și 22.000mp subterani (parcari), termen de finalizare Q4 2019. 

“Asa cum am prevăzut la inceputul anului, un număr tot mai mare de companii caută spații de birouri cu un plus de imagine și de confort. Suprafata foarte mare pe etaj, de până la 6.700 mp, service charge-ul mic, locația strategică, potențialul de dezvoltare, excelența în executie, ne diferențiază de competiție, plasându-ne in topul preferințelor clienților. 
Urmând trendul pietei, am înregistrat rezultate bune pe tot parcursul anului 2017, extinzând lista colaborărilor cu clienți importanti precum: Praktiker (Clădirea Bruxelles); Studio Moderna (Clădirea Paris), Mega Image”,  a declarat dl. Ion Radulea, Director General River Development, compania care dezvoltă parcul de afaceri Sema Office.  (sursa: RiverDevelopment)