Echipa Atos își va desfășura activitatea în ansamblul Openville Timișoara din al treilea trimestru al anului 2017, sediul găzduind, printre altele, și cel mai nou centru de expertiză în securitate cibernetică al companiei.

Construcția celei de-a doua clădiri de birouri clasa A din ansamblul Openville a început în luna iunie a acestui an. UBC 1 va avea 12 niveluri și o suprafață închiriabilă de 13.000 mp.

IULIUS investește peste 220 milioane de euro în proiectul multifuncțional Openville Timișoara din proximitatea Iulius Mall, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul companiei, după Palas Iași. Construcția a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2, care va fi finalizată în acest an. Printre companiile care au contractat spații în acest imobil, cu o suprafață închiriabilă de 18.000 mp, se numără Ness Software Engineering Services, Autoliv România și policlinica REGINA MARIA.

Openville va avea o suprafață total construită de 594.000 mp, iar Iulius Mall Timișoara va fi parte integrată. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, cu 7 clădiri și o suprafață totală de 130.000 mp închiriabili.

Pe segmentul de retail, Openville va include peste 450 de magazine, restaurante și cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă și alte opțiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timișorenii vor avea la dispoziție și cel mai mare parc suspendat din România, spațiu verde de peste 55.000 mp, și aproximativ 4.050 de locuri de parcare, subterane și supraetajate.
Înființată în Franța în 1997, Atos are venituri anuale de circa 12 miliarde de euro și aproximativ 100.000 de angajați în 72 de țări. Grupul oferă servicii de consultanță și integrare a sistemelor, servicii de administrare și BPO, operațiuni cloud, soluții Big Data și de securitate cibernetică, dar și servicii de tranzacționare prin Worldline. (sursa: profit.ro)