Primul proiect din portofoliul rezidențial este Corallis, un complex compus din blocuri cu regim mic de înălțime, situat în zona Petrom City, cu deschidere către Lacul Grivița. Ansamblul rezidențial Corallis cuprinde 225 apartamente și va fi construit sustenabil, conform cerințelor BREEAM Excellent.

“Noul nostru departament de rezidențial oferă servicii complete de consultanță, de la achiziția terenului pentru dezvoltarea ansamblului rezidențial, realizarea conceptului, poziționarea pe piață și branding, până la vânzări și Property Management.

Modelul nostru de business se concentrează pe stabilirea unor parteneriate strategice cu mari jucători din Real Estate, precum este și proprietarul ansamblului Corallis, cărora le oferim ciclul complet - de la identificarea oportunităților de achiziție, consultanță în dezvoltare, implementare de proiect, supervizare construcție, vânzare sau închiriere, dar și administrarea proprietății pe zona Asset & Property Managementului. Am început pe segmentul de birouri, am continuat pe retail și industrial și acum mergem mai departe în mod firesc și cu servicii pentru segmentul rezidențial“, declară Costin Nistor, Managing Director Fortim Trusted Advisors, membră în Alianța BNP Paribas Real Estate.

Lifestyle by the lake – un concept integrat de wellbeing

Noul proiect imobiliar Corallis va beneficia de numeroase facilități: recepție, concierge, fitness club, piscină, zonă de promenadă pe malul lacului, loc de joacă pentru copii, restaurant, magazine și spații pentru servicii, ponton, grădini tematice, zonă verde pentru yoga și pilates,

energie verde produsă de panouri fotovoltaice, peste 350 de locuri de parcare, mobilier urban și zonă de socializare în aer liber.

Apartamentele premium din complex vor beneficia de terase rooftop și vedere panoramică spre lac.

Specific acestui ansamblu imobiliar este faptul că se adresează persoanelor care iubesc natura, au un stil de viață activ și manifestă o grijă sporită pentru mediu și felul în care traiul actual, inclusiv prin tehnologiile folosite, influențează viitorul.

Proiectat cu viziune, Corallis integrează tehnologii moderne, cu o politică pro natură și prezintă un nou reper de lifestyle privind confortul locuirii, calitatea vieții și responsabilitatea față de mediul înconjurător.

Fortim Trusted Advisors îl recrutează pe George Călin, fost Sales Manager la Prime Kapital, pe postul de Residential Manager

“Corallis – lifestyle by the Lake - va fi un nou reper pentru stilul de viață bucureștean, ce va împleti armonios cadrul natural cu facilitățile menite să îndemne la activități outdoor. Pornind de la faptul că este un proiect mixed-use, locuințelor premium, realizate la standarde înalte de sustenabilitate și confort, li se vor alătura un club de sport, piscină, spații de servicii și shopping, grădini tematice și o promenadă amenajată pe malul lacului“, declară George Călin, Residential Manager Fortim Trusted Advisors.

George Călin s-a alăturat echipei Fortim Trusted Advisors pentru a conduce noul departament de rezidențial, având experiență de 10 ani în imobiliare, din care cinci în funcții de management, ultima poziție ocupată fiind de Sales Manager la Prime Kapital. Ultimul proiect rezidențial de vânzarea căruia s-a ocupat George Călin este Avalon Estate.

Împreună cu actuala echipă Fortim Trusted Advisors și noi membri cu experiență în segmentul rezidențial, George Călin setează obiective curajoase privind vânzarea apartamentelor Corallis, mizând pe mixul complet de facilități oferit de ansamblu și avantajul deosebit – deschiderea directă către lac.

BNP Paribas Real Estate, alianța internațională din care face parte Fortim Trusted Advisors este lider în servicii de consultanță pe segmentul rezidențial în Europa.

Potrivit cercetărilor de piață desfășurate la nivel european de BNP Paribas, în 2023-2025, locuințele devin mai inteligente, mai durabile, cu focus mai mare pe inovație și mai adaptate stilului nostru de viață digital. Proprietatea rezidențială de astăzi ar trebui să încorporeze cu ușurință nevoile de viață și de muncă. Pe măsură ce așteptările urbane evoluează, chiriașii caută o experiență de viață cu adevărat completă, care îmbină servicii precum cele oferite prin prisma unor facilități precum: centre de fitness, cafenele și restaurante, zone de shopping și magazine de proximitate.

BNP Paribas Real Estate oferă o gamă cuprinzătoare de servicii pentru sectorul imobiliar european rezidențial, inclusiv dezvoltarea proprietății, tranzacții și consultanță, administrarea proprietății, evaluarea și managementul investițiilor. Oferta BNP Paribas de servicii acoperă toate tipurile de proprietăți rezidențiale, inclusiv: construcții noi sau second-hand, vacante sau ocupate, comercializate individual sau ca pachet, proprietăți de lux și cazare cu servicii pentru studenți sau călători de afaceri.